mangga

Followers

Friday, December 11, 2009

SAYA MASIH ISLAM!!!!WHY DON'T U ALL BELIEVE ME???

mcm gini ke fesyen kahwin care islam????
hmmmmm......


dan ini plak perjanjian kawin cm islam ke??????cium care islam lpas akad nikah,bukan cium dahi ke???
ni cium mulut tros..dahsyat2...


ish3.....ntah lew nk kate pe...is that beer??????hmmmm....
what can i say...2 dia....rakusnya dia kisz........
"ko xrase pelik ke cium laki 2 fadil?"


ahaks...sejak bile plak ko ade breast ni???
ko tutup sbb ko xde breast...
huhu..

Mohammed Fazdil Min Bahari atau Fatine, 36, dalam laman sembang, Facebook mengakui dirinya masih berpegang kepada ajaran Islam dan berterusan melaksanakan tuntutan agama meskipun sudah berada di United Kingdom (UK) sejak awal tahun lalu.

Fatine atau atau nama panggilan mesra keluarga, Fadil, menjawab komen seorang kenalannya dengan berkata: "Sejahil-jahil saya, insya-Allah datang UK ni, saya solat, puasa tak pernah tinggal, pasal hal keseksualan saya, biarlah Allah yang tentukan."

Baru-baru ini, keluarga jurusolek terkenal kelahiran Malaysia yang kini tinggal di Derby, UK itu meluahkan rasa bimbang mereka kemungkinan Fadil bertukar kepada agama yang lain setelah berkahwin jantina sejenis dengan seorang lelaki Britain, Ian Young, 30.

Pada masa sama, keluarganya berharap Fatine yang kini terperangkap dalam masalah visa pelawat yang tidak dilanjut tempoh, tidak berasa tertekan.

Di ruangan itu juga, jurusolek itu menerangkan, perkahwinannya berlangsung secara sivil dengan menandatangani satu perjanjian yang mengesahkan hubungan pasangan tersebut di UK.

"Saya buat perkongsian sivil, tiada kena mengena dengan agama, dia masih dengan agama dia dan saya masih Islam." +pengakuan fatine young+


- www.smocxdesign.blogspot.com -


visit smocx:design official website:1 comment:

  1. pe nak jd dgn dunia skang,mcm mana ALLAH x trunkan bala

    ReplyDelete

you also might like this:

Related Posts with Thumbnails